Sommerjobb med utsikt?

Ledige stillinger

Sommerhotellet søker flinke folk til sommersesongen 2023.

Vi holder åpent hver dag fra 16. juni til 3. september 2023, og deretter i helgene frem til høstferien. I denne perioden trenger vi et team med dyktige og motiverte folk som kan gi gjestene våre en best mulig opplevelse av hotellet, Vang og fjellene våre.

Klikk her for å lese flere fakta og praktisk info om hotellet.

Kjøkkensjef     Kokk     Hotellvert     Servitører     Renholdere

Kjøkkensjef (fulltid)

På Sommerhotellet er maten en sentral del av opplevelsen, og vi har tilgang på fantastiske råvarer rundt oss – blant annet med en rikholdig markedshage med mer enn 50 typer grønnsaker på nabogården. Les mer om vår matfilosofi her.

Kort om jobben

  • Du leder Sommerhotellets kjøkken, i team med vår fjellkokk og dessertkokk, med hovedfokus på å skape store smaksopplevelser basert på de råvarene vi til en hver tid får tak i lokalt – med stort rom for kreativitet.
  • Du tar ansvar for utvikling av menyer, samt bestillinger og vaktlister i samarbeid med daglig leder.
  • Vi ønsker at du har relevant erfaring og kunnskap om krav til internkontroll og nødvendige rutiner for kjøkkendrift.
  • Arbeidsperiode: Fra 16/6 til 3/9, samt (lang)helger utover høsten hvis mulig.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel ved behov.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 15. april 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Fjellkokk (fulltid)

Kort om jobben

  • Du jobber i team med vår kjøkkensjef og dessertkokk, med hovedfokus på å skape store smaksopplevelser basert på de råvarene vi til en hver tid får tak i lokalt – med stort rom for kreativitet.
  • Vi serverer fjellmat med det lille ekstra. Vår fjellkokk må ha sansen for de virkelig gode smakene, men også øye for de små detaljene.
  • Erfaring og engasjement veier like tungt som utdanning.
  • Du må like å jobbe i team, men også være komfortabel med å ta ansvaret på egen hånd når det er behov for det.
  • Arbeidsperiode: Fra 16/6 til 3/9, samt (lang)helger utover høsten hvis mulig.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel ved behov.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 15. april 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Hotellvert (fulltid)

Kort om jobben

  • Som hotellvert er du vårt ansikt utad mot gjestene, samtidig som du i samarbeid med daglig leder sørger for at hotellet er fint og fresht til enhver tid.
  • Du tar deg av bookinger, innsjekk, utsjekk og betalinger – samtidig som du deler raust av turtips og din entusiasme for det fjellet har å by på.
  • Når det er behov for det bistår du kjøkkenet med prepping, og du tar gladelig ei frokostvakt og litt servering i ny og ne.
  • Du er stedfortreder for daglig leder ved behov, og tar ansvar for utvidede oppgaver i perioder.
  • Arbeidsperiode: 5-9 uker i perioden 16/6 til 3/9.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 15. april 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Servitører (deltid & tilkalling)

Servitør - deltid

  • Som servitør på deltid jobber du ca 4 timer inntil 5 kvelder per uke ifm. hotellets middagsservering.
  • I perioder kan arbeidsmengden være større, etter behov og din mulighet/fleksibilitet.
  • Du må kunne jobbe minimum 4 uker (gjerne mer) i perioden 16/6-3/9.

Servitør - tilkalling

  • Vi ønsker kontakt med aktuelle kandidater som kan jobbe for oss som servitører på timebasis i perioder med mye gjester.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Renholdere (deltid)

Kort om jobben

  • Vi søker 2 renholdere som kan hjelpe oss med å holde hotellet skinnende rent gjennom sommersesongen.
  • Arbeidsmengden vil variere noe etter hvor mange rom som må rengjøres fra dag til dag, men ca 5-6 timers arbeid daglig må påregnes.
  • I perioder kan arbeidsmengden være større, etter behov og din mulighet/fleksibilitet til å også kunne påta deg andre oppgaver.
  • Du må kunne jobbe minimum 4 uker (gjerne mer) i perioden 16/6-3/9.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel ved behov.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller ønsker nærmere informasjon om noen av de utlyste stillingene. Vi hører også gjerne fra deg om du kan være interessert å arbeide med andre oppgaver tilknyttet hotelldriften i år eller kommende sesonger.

Kontakt oss