Sommerjobb med utsikt?

Ledige stillinger

Sommerhotellet søker flinke folk til sommersesongen 2024.

Vi holder åpent hver dag fra 14. juni til 1. september 2024, og deretter i helgene frem til høstferien. I denne perioden trenger vi et team med dyktige og motiverte folk som kan gi gjestene våre en best mulig opplevelse av hotellet, Vang og fjellene våre.

Klikk her for å lese flere fakta og praktisk info om hotellet.

Kjøkkensjef     Kokk     Hotellvert     Servitører     Renholdere

Kjøkkensjef (fulltid)
Head Chef (full time)

På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I løpet av disse månedene serverer vi mat laget med gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre- retters meny som skiftes hver dag, men vi er åpne for at du har forslag til forbedringer på hvordan dette løses. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres, samt vår store kjøkkenhage som består av omtrent 50 forskjellige grønnsaker.

Du vil inngå i et team bestående av en kjøkkensjef, samt dessertkokken vår.

Les mer

Fjellkokk (fulltid)
Mountain Chef (full time)

På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I løpet av disse månedene serverer vi mat laget med gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre- retters meny som skiftes hver dag, men vi er åpne for at du har forslag til forbedringer på hvordan dette løses. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres, samt vår store kjøkkenhage som består av omtrent 50 forskjellige grønnsaker.

Du vil jobbe i et team bestående av deg som kjøkkensjef, en fjellkokk samt dessertkokken vår.

Les mer

Hotellvert (fulltid)

Kort om jobben

  • Som hotellvert er du vårt ansikt utad mot gjestene, samtidig som du i samarbeid med daglig leder sørger for at hotellet er fint og fresht til enhver tid.
  • Du tar deg av bookinger, innsjekk, utsjekk og betalinger – samtidig som du deler raust av turtips og din entusiasme for det fjellet har å by på.
  • Når det er behov for det bistår du kjøkkenet med prepping, og du tar gladelig ei frokostvakt og litt servering i ny og ne.
  • Du er stedfortreder for daglig leder ved behov, og tar ansvar for utvidede oppgaver i perioder.
  • Arbeidsperiode: 5-9 uker i perioden 14/6 til 1/9.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 1. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Servitører (deltid & tilkalling)

Servitør - deltid

  • Som servitør på deltid jobber du ca 4 timer inntil 5 kvelder per uke ifm. hotellets middagsservering.
  • I perioder kan arbeidsmengden være større, etter behov og din mulighet/fleksibilitet.
  • Du må kunne jobbe minimum 4 uker (gjerne mer) i perioden 14/6-1/9.

Servitør - tilkalling

  • Vi ønsker kontakt med aktuelle kandidater som kan jobbe for oss som servitører på timebasis i perioder med mye gjester.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Renholdere (deltid)

Kort om jobben

  • Vi søker 2 renholdere som kan hjelpe oss med å holde hotellet skinnende rent gjennom sommersesongen.
  • Arbeidsmengden vil variere noe etter hvor mange rom som må rengjøres fra dag til dag, men ca 5-6 timers arbeid daglig må påregnes.
  • I perioder kan arbeidsmengden være større, etter behov og din mulighet/fleksibilitet til å også kunne påta deg andre oppgaver.
  • Du må kunne jobbe minimum 4 uker (gjerne mer) i perioden 14/6-1/9.
  • Mulighet for losji i hotellets personaldel ved behov.

Interessert?

Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller ønsker nærmere informasjon om noen av de utlyste stillingene. Vi hører også gjerne fra deg om du kan være interessert å arbeide med andre oppgaver tilknyttet hotelldriften i år eller kommende sesonger.

Kontakt oss