Vi holder åpent hver dag fra 14. juni til 1. september 2024, og deretter i helgene frem til høstferien. I denne perioden trenger vi et team med dyktige og motiverte folk som kan gi gjestene våre en best mulig opplevelse av hotellet, Vang og fjellene våre.
Klikk her for å lese flere fakta og praktisk info om hotellet.
På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I løpet av disse månedene serverer vi mat laget med gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre- retters meny som skiftes hver dag, men vi er åpne for at du har forslag til forbedringer på hvordan dette løses. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres, samt vår store kjøkkenhage som består av omtrent 50 forskjellige grønnsaker.
Du vil inngå i et team bestående av en kjøkkensjef, samt dessertkokken vår.
På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I løpet av disse månedene serverer vi mat laget med gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre- retters meny som skiftes hver dag, men vi er åpne for at du har forslag til forbedringer på hvordan dette løses. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres, samt vår store kjøkkenhage som består av omtrent 50 forskjellige grønnsaker.
Du vil jobbe i et team bestående av deg som kjøkkensjef, en fjellkokk samt dessertkokken vår.
Kort om jobben
Interessert?
Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 1. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.
Servitør - deltid
Servitør - tilkalling
Interessert?
Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.
Kort om jobben
Interessert?
Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no innen 15. april 2024. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller ønsker nærmere informasjon om noen av de utlyste stillingene. Vi hører også gjerne fra deg om du kan være interessert å arbeide med andre oppgaver tilknyttet hotelldriften i år eller kommende sesonger.
Kontakt oss