Opplev det beste av vangsfjella

Aktiviteter og pakker

Med Sommerhotellet som base har
du kort vei til store fjelleventyr.

Fra dørhella vår er det kort vei til mange store opplevelser. Her har vi samlet et lite utvalg av muligheter til inspirasjon. Noen av disse gjør du på egen hånd, andre krever guide – som vi gjerne formidler til deg. Kontakt oss for å planlegge dine opplevelser hos oss.

Enkelt­aktiviteter

Plukk & miks. Sett sammen din egen drømmeferie i Vang og Jotunheimen ved å kombinere noen av disse opplevelsene med et knippe av våre anbefalte vandreturer i nabolaget.

Fra NOK 5450

Pakkeforslag #1
Topptureventyr

3 netter i dobbeltrom/twinrom

Opplev det beste Vang og Jotunheimen har å by på i løpet av tre dager med to dager på fjellturer på egenhånd (med mulighet for guide fra oss om du ønsker), og en dag på guidet topptur til den sagnomsuste Uranostinden i kremen av Jotunheimen nasjonalpark. Vi sørger for at du sover og spiser godt hos oss mellom turene.

Les mer

Fra NOK 4900

Pakkeforslag #2
Til lands & vanns

3 netter i dobbeltrom/twinrom

Fjellene våre byr ikke bare på fantastiske turmuligheter. Vi har også saunaer og badestamper på de rareste (og flotteste) steder. Denne pakken kombinerer noen av våre fineste fot- og sykkelturer med badstuøkter og bading i varm badestamp i høyfjellet – alt tilgjengelig direkte fra dørhella på Sommerhotellet. Vi sørger selvfølgelig for at du sover og spiser godt hos oss mellom turene.

Les mer

Andre ønsker?

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et program for ditt opphold hos oss, skreddersydd etter dine ønsker og behov. Ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan!

Kontakt oss