Smaken av fjellheimen

Stuttreiste godsaker

Åpen restaurant for alle på utvalgte datoer
Klikk her for å lese mer.

Bli mett og glad hos oss
Mat med panoramautsikt

Spisesalen vår byr på panoramavinduer mot Vangsmjøsa og de fantastiske fjellene i nord. Her serverer vi frokost og middag hver dag til våre boende gjester, og fra torsdag til lørdag holder vi restauranten åpen også for andre gjester som ønsker å spise middag hos oss.

Kjøkkenet vårt styres av et lite team som legger sjela si i å finne lokale råvarer som kan serveres på nye og spennende måter. Vi dyrker også mye av grønnsakene og urtene vi bruker i maten vår selv.

Vår matfilosofi: Stuttreist med noko attåt

Fjellfisk, ferske grønnsaker og kjøtt av fjellglade husdyr fra lokale gårder er noe av det vi ønsker å servere til våre sultne gjester. Stilen vår er uformell, men med nøye utvalgte råvarer som tilberedes med det lille ekstra skal vi alltid sørge for mette mager og blide fjes i spisesalen vår.

Kl 08-10
Fjellfrokost

Hver morgen fra serverer vi hotellets fjellfrokost, med nybakt brød, nyrørt syltetøy, egg, lokaler oster og kjøttpålegg.

Kl 14-17
Aftertur

På utvalgte dager tilbyr vi en egen meny med småretter når du kommer hjem fra fjelltur.

Kl 19:00
Middag

På kvelden serverer vi 3-retters middag basert på stuttreiste godsaker. Husk å bestille bord senest dagen før.

Bare spise, ikke sove?

Restauranten vår er åpen for alle på utvalgte datoer i sommer. Disse datoene annonseres senere.

Bordsetting kl 19:00 alle kvelder. Vi serverer en treretters meny hver kveld.

Forespør bord på e-post til post@sommerhotellet.no eller SMS til 40187251. Husk å opplyse om eventuelle allergier ved bestilling. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla gjelder.