Smaken av fjellheimen

Realt og stuttreist

Bli mett og glad hos oss
Mat med panoramautsikt

Spisesalen vår ble bygget som et tilbygg til det opprinnelige hotellet i 1937, og byr på panoramavinduer mot Vangsmjøsa og de fantastiske fjellene i nord. Her serverer vi frokost og middag hver dag, samt enkle "aftertur"-godbiter på utvalgte dager i sesongen.

Kjøkkenet vårt styres av et lite team som legger sjela si i å finne lokale råvarer som kan serveres på nye og spennende måter. Vi dyrker også mye av grønnsakene og urtene vi bruker i maten vår selv.

Velkommen til bords!

Vår matfilosofi: Realt og stuttreist

Fjellfisk, ferske grønnsaker og kjøtt av fjellglade husdyr fra lokale gårder er noe av det vi ønsker å servere til våre sultne gjester. Stilen vår er uformell og real, men med nøye utvalgte råvarer som tilberedes med hjertet skal vi alltid sørge for mette mager og blide fjes i spisesalen vår.

Kl 08-10
Fjellfrokost

Hver morgen fra serverer vi hotellets fjellfrokost, med nybakt brød, nyrørt syltetøy, egg, lokaler oster og kjøttpålegg.

Kl 14-17
Aftertur

På utvalgte dager tilbyr vi en egen meny med småretter når du kommer hjem fra fjelltur.

Kl 19:00
Middag

På kvelden serverer vi 3-retters middag basert på stuttreiste godsaker. Husk å bestille bord senest dagen før.

Bare spise, ikke sove?

På fredager og lørdager tilbyr vi middagsservering også til gjester som ikke bor på hotellet. Vi informerer om ukens meny på vår Facebook-side. Ta kontakt med oss senest dagen før for bordbestilling.

Kontakt oss