Smaken av fjellheimen

Stuttreiste godsaker

Åpen restaurant for alle torsdag–lørdag
Klikk her for å se ukens meny og info om bordbestilling.

Bli mett og glad hos oss
Mat med panoramautsikt

Spisesalen vår byr på panoramavinduer mot Vangsmjøsa og de fantastiske fjellene i nord. Her serverer vi frokost og middag hver dag til våre boende gjester, og fra torsdag til lørdag holder vi restauranten åpen også for andre gjester som ønsker å spise middag hos oss.

Kjøkkenet vårt styres av et lite team som legger sjela si i å finne lokale råvarer som kan serveres på nye og spennende måter. Vi dyrker også mye av grønnsakene og urtene vi bruker i maten vår selv.

Vår matfilosofi: Stuttreist med noko attåt

Fjellfisk, ferske grønnsaker og kjøtt av fjellglade husdyr fra lokale gårder er noe av det vi ønsker å servere til våre sultne gjester. Stilen vår er uformell, men med nøye utvalgte råvarer som tilberedes med det lille ekstra skal vi alltid sørge for mette mager og blide fjes i spisesalen vår.

Kl 08-10
Fjellfrokost

Hver morgen fra serverer vi hotellets fjellfrokost, med nybakt brød, nyrørt syltetøy, egg, lokaler oster og kjøttpålegg.

Kl 14-17
Aftertur

På utvalgte dager tilbyr vi en egen meny med småretter når du kommer hjem fra fjelltur.

Kl 19:00
Middag

På kvelden serverer vi 3-retters middag basert på stuttreiste godsaker. Husk å bestille bord senest dagen før.

Bare spise, ikke sove?

På torsdager, fredager og lørdager tilbyr vi middagsservering også til gjester som ikke bor på hotellet. Ved ønske om bord på andre ukedager, ta kontakt – så prøver vi å finne en løsning.

Vi serverer en treretters meny hver kveld til kr 525 per person, inklusive kaffe eller te.

Den kommende uken har vi dessverre ikke åpen restaurant grunnet lukket arrangement på hotellet. Vi kommer sterkere tilbake neste uke, og du kan allerede nå kontakte oss for å reservere bord den 18. eller 19. august om du ønsker det.

Det er også mulig å forespørre om plass på andre dager i uken frem til sesongslutt.

Bestille bord?

Du kan bestille bord til kl 19:00 eller 20:00. Ta kontakt med oss senest dagen før for bordbestilling. Restauranten har kapasitet til maksimum 25 gjester per dag. Vi ber om at du informerer oss om eventuelle allergier eller andre spesielle behov ved bordbestilling.

Kontakt oss